Principala

Caterpilar  SRL este o societate privata, care ofera solutii in domeniul tahografelor digitale, tahografelor modulare, tahografelor analogice, limitatoarelor de viteza. produse si servicii

Serviciile noastre in special ceea ce tine de domeniul tahografelor digitale (tehograf cu card), tahografelor analogice (tahograf cu diagrama) si tahografelor modulare (tahograf cu diagrama), au o acoperire nationala.

Caterpilar  SR L a fost infiintata in septembrie 2005. La baza infiintarii societatii a stat adaptarea legislatiei din Republica Moldova  in vigoare, privind siguranta traficului de marfa si persoane. Cu alte cuvinte am fost pioneri in domeniul tahografelor atat digitale cat si cele cu diagrame, fapt pentru care am reusit sa devenim reprezentanti pentru anumite marci.

Societatea noastra este reprezentantul oficial al Stoneridge Electronics, ACTIA, WEBASTO, MIDLAND .;

Din aprilie 2005 reprezentam si limitatoarele de viteza STURDY, fabricate la Sturdy Corporation SUA. Activitatea de montare acestor doua marci, VEEDER ROOT si STURDY, a fost prima autorizata oficial de catre ANTA, in decembrie 2015. La inceputul anului 2015, societatea noastra a fost autorizata si pentru repararea tahografelor.;/p>

Pe langa aceste produse si servicii, mai oferim spre vanzare piese de schimb si accesorii pentru tahografe.

Tahografele digitale precum si tahografele analogice si tahografele modulare reprezinta o parte semnificativa din preocupatia noastra. Datorita experientei acumulate in domeniu, ne-am format si detinem cei mai buni specialisti in tot ceea ce tine de tahografe.


-